Üdvözöljük a NaturaKert Siófok weboldalán!

Jelölj minket a FaceBook-on!

Játszóházak
slide-2
slide-3
slide-4

 

Biztonság és minőség

 

Jungle Gym játszótér tervezése

A Jungle Gym egy kiváló játszótér, melynek tervezésekor elsődleges szempont a gyermekek biztonsága, figyelembe véve az aktuális  európai irányelveket. Az Európai Szabványügyi Bizottság által (TC 52 / WG10) a Jungle Gym játékok megfelelnek az európai szabványnak EN 71: 2011. Lásd a megfelelőségi nyilatkozat  által ellenőrzött független tanúsító testület.

Jungle Gym játszótérhez speciális készlet

Minden Jungle Gym játszótér tartalmaz speciálisan kifejlesztett alkatrészeket, hogy maximalizálja a biztonságot a termékhez. Mint például csavar takaró gombok, a biztonsági párnabiztonsági labda (vagy biztonsági háló), kapaszkodók és föld horgonyok.  A gyerek játszóterek stabilak, időjárás-és UV állóak, lekerekített élekkel, sarkokkal készülnek és kiváló minőségű anyagokból melynek felülete tapadást biztosít a gyermekek puha kezének. 

Minden játszótér tartalmaz egy egyszerű összeszerelési utasítást és készletet, amely magában foglalja amire szüksége van a gyerek játszótér szereléséhez. 

Jungle Gym játszótér biztonsági utasítása

Javasoljuk, hogy a magasnyomású technológiával telített borovi fenyőfát használja a játék építéshez, mivel ez rendkívül megbízható, könnyű vele dolgozni, és megújítható. Ellenáll a rovaroknak, rothadásnak és hőkezelt.
A faanyag mind a négy oldalán gyalult az élek csiszoltak.
Kérjük, kövesse a biztonsági előírásokat! Tartalmazza a Jungle Gym készlet. Garancia: 2 év

Kattintson ide, hogy megtekinthesse a Jungle Gym általános biztonsági utasításokat!

dekra 1